Hoe kan je de beste droger te kiezen?

Als het gaat om het kopen van een droger, weet dan welke functies prioriteit moeten krijgen. Bekijk deze basisprincipes en functies van de droger om je te helpen de beste wasdroger voor je behoeften te kiezen.

 

Een goed gekozen wasdroger helpt je om de was sneller gedaan te krijgen met kreukvrij resultaat en minimaal gedoe. Wasdrogers gebruiken verwarmde lucht en tuimelende werking om water uit kleding en linnengoed te verdampen en voeren vervolgens de vochtige lucht af via een pluisfilter.

Basic budgetvriendelijke drogers worden geleverd met een witte buitenkant, mechanische bedieningselementen en slechts een paar temperatuurinstellingen (laag, gemiddeld en hoog). Cycli omvatten waarschijnlijk alleen getimed drogen (u kiest de hoeveelheid tijd) en drogen aan de lucht (geen warmte). Naarmate de prijzen stijgen, voegen de drogers geavanceerdere timers en instellingen toe. High-end drogers bevatten waarschijnlijk touchpad- of touchscreen-bedieningen en tientallen keuzes voor warmte temperatuur en cycli waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Dure drogers komen ook vaker in modekleuren met bijpassende wasmachines.

Hier zijn enkele basiskeuzes, stijlen en functies waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een nieuwe wasdroger.

Bediening & Cycli

Wasdrogers hebben een breed scala aan instellingen om de droogtijd en temperatuur te regelen. High-end modellen worden geleverd met elektronische touchpad of touchscreen bediening. Basisdragers gebruiken mechanische draaiknoppen. Of een droger nu elektronische bedieningselementen of wijzerplaten heeft, het mechanisme voor het kiezen van cycli en functies moet gemakkelijk te lezen en te bedienen zijn. De basisfuncties omvatten droog regelingen en temperatuurregeling.

Droger capaciteit

Hoe groter de capaciteit van de droger, hoe meer je kunt drogen in één wasbeurt, wat zich vertaalt in tijd- en geldbesparing. Als kleding meer ruimte heeft om te tuimelen, zullen ze ook minder kreuken aan het einde van een cyclus. De meeste full-size drogers kunnen een typische lading gewassen kleding bevatten.

 

Bron: debeste.com

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *