Hip in 2021: de bohemian jurk

Ben jij een vrije geest die wel van de mode van nu houdt? Ga dan voor de trend van 2021: de bohemian jurk! Door het dragen van een flowy boho jurk straal je gegarandeerd die vrije Ibiza vibe uit; of dat nou gewoon thuis, tijdens een gezellige citytrip of op ’t strand is! Je kunt een bohemian jurk op allerlei manieren combineren, waardoor je altijd een unieke stijl neerzet. Dus vul je kast met een par bohemian jurken om mee te stralen in 2021! 

Hoe draag je een bohemian jurk?

Wanneer je de juiste bohemian jurk kiest, heeft je look eigenlijk direct die hippe bohemian vibes te pakken. Een boho jurk is heel makkelijk te combineren omdat het maar één kledingstuk is! Wil je die bohemian look, kies dan vooral voor flowy boho jurken, bohemian stoffen zoals Indiase zijde en bohemian jurken met kleurrijke prints. Ga voor de romantische look door een paar suède enkellaarsjes onder je bohemian jurk te dragen, of ga voor boho-chic met een paar leren laarzen. 

Je maakt je boho jurk look helemaal af door een stapel bohemian sieraden te layeren. Denk aan shiny sterling zilveren ringen met kleurrijke edelstenen, stapels rinkelende boho armbanden en een statement ketting met bijvoorbeeld een dromenvanger, bull of kruis als hanger. Vergeet die Marokkaanse tas of een Ibiza stijl tas met edelstenen of veren niet en je bent klaar voor 2021!

Shop jouw bohemian jurk

Nu vraag je je vast af: maar waar shop ik die perfecte bohemian jurken dan? Wij hebben een tip voor je waarmee je Ibiza een beetje dichterbij kunt halen! De Nederlandse boho webshop BohoBabe.nl heeft een unieke en wisselende collectie bohemian kleding, boho sieraden en meer wereldse accessoires zoals leren Marokkaanse tassen en riemen voor je verzameld. Zo shop jij niet alleen die nieuwe bohemian jurk, maar direct je hele bohemian look bij elkaar! Boho Babe heeft momenteel flowy bohemian jurken gemaakt van Indiase zijde in de collectie. 

De kleuren en prints van deze boho jurken zijn helemaal boho proof. Zoek jij een wat langere jurk? In de collectie vind je ook bohemian kimono’s die te dragen zijn als lange boho wikkeljurk. Op Bohobabe.nl vindt iedere vrije geest de mooiste bohemian jurken! Vergeet niet de webshop regelmatig te checken of ze te gaan volgen op social media, de bohemian collectie is namelijk wisselend en zo spot jij die nieuwe boho jurk als eerste!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *