Drie accessoires om je outfit mee af te maken

Heb je een leuke outfit uitgezocht, maar ben je er toen je deze aan had getrokken achtergekomen dat het het toch net niet was en had je het gevoel dat er iets miste? Say no more! Grote kans dat dit gemakkelijk op te lossen is door een paar te gekke accessoires aan jouw look toe te voegen. Maar wat voor soort accessoires kun je dan uitkiezen? Wij zetten er drie voor je op een rij.

Draag een vette riem

Het eerste accessoire waar je misschien niet zo één, twee, drie aan denkt is een mooie riem. Of je nu een jeans draagt of een jurkje, een riem maakt alles net wat meer af. Draag je een spijkerbroek met een korte top, waardoor de band van je broek te zien is? Of heb je je shirt, trui of blouse een beetje weggestopt in je broek? Draag dan een mooie stoere riem, die ongeveer zo breed is dat ‘ie net tussen de lussen van je broek past. Zo voeg je net wat extra’s toe aan je outfit. Draag je een jurkje? Zoek dan een wat fijn riempje uit, en draag deze bijvoorbeeld om je middel. Dit geeft legt extra nadruk op je taille en maakt jouw jurkje helemaal af.

Gebruik een tas als accessoires

Natuurlijk is een tas vooral erg handig om mee te nemen. Want wat als je een kledingstuk zonder zakken draagt of zoveel mee wilt nemen op een dag dat het niet allemaal in je zakken past? Dan is een tas natuurlijk de perfecte oplossing. Maar je kunt een tas natuurlijk ook gebruiken als stijlvolle accessoire. Of je nou gaat voor een nette clutch of gave rugzak, je kunt een tas op tal van manieren stijlen. En het allerbeste; tassen zijn te vinden in alle soorten, maten, kleuren en prijsklasses, dus er is gegarandeerd een tas te vinden die perfect bij jouw outfit past.

Draag een mooi horloge

Hou jij ervan om sieraden om je pols te dragen, maar vind jij een armband net te kaal staan of weet je niet helemaal goed hoe je die het beste kunt stijlen? Denk er dan eens over na om in plaats van een armband een horloge te dragen als accessoire om je pols. Horloges zijn er te vinden in allerlei stijlen, dus je kunt er sowieso eentje uitzoeken die jouw look helemaal afmaakt. Tip: wil je een fijnere look? Zoek dan naar een horloge met een kleine en platte wijzerplaat. Wil je juist liever een stoere look? Zoek dan een wat groter horloge met grotere en dikkere wijzerplaat. Nog op zoek naar een horloge van een vet merk, zoals een Tommy horloge? Check dan eens de website van Excluso.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *