Welke tas heb ik nodig?

Welke tas je nodig hebt is een lastige vraag als je niet weet wat je op een doordeweekse dag doet. Maar als je dat wel weet dan vertellen we je in dit artikel welke tassen geschikt zijn voor jou (of welke je gewoon wilt aanschaffen voor in je vrije tijd!) Lees daarom snel dit artikel door of ga naar https://maeshillscollection.com als je al weet welke tas je wilt hebben!

De rugzak

De rugzak is voor degene die doordeweeks eigenlijk nooit thuis is en altijd onderweg is. Iemand die onderweg is heeft namelijk ruimte nodig voor de vele spullen die hij altijd moet meenemen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe set kleren naast boeken of een laptop voor werk. De rugzak is daarvoor de ideale companion onderweg, want meeste rugzakken zijn duurzaam en soms zelfs waterdicht! Hierdoor blijven jouw spullen altijd droog.

De Aktetas

De aktetas is de tas voor de werkende op kantoor. In een aktetas heb je namelijk genoeg ruimte voor een laptop, tablet en papieren die je eventueel moet meenemen voor je meeting. Aktetassen vindt je meestal in het leer, leer is namelijk duurzaam genoeg om het gewicht te blijven tillen van alle benodigdheden voor kantoor en slijt langzaam. Tegenwoordig heb je ook vegan leer of bewust leer. met deze opties kan je bewuster zijn met waar het materiaal ‘leer’ vandaan komt.

De crossbody bag

De crossbody bag wordt meestal gebruikt door vrouwen voor een korte periode op een dag – wanneer zij geen onnodige spullen mee moeten nemen maar enkel het meest nodige op zak moeten hebben. Deze spullen kunnen zij niet letterlijk op zak meenemen door de onpraktische zakken in broeken en jassen voor vrouwen.

 

Voor meer informatie over soort tassen, merk tassen of wil je gewoon een tas kopen – ga dan naar Maes & Hills voor een ruim aanbod aan tassen en andere fashion en fashion accessoire.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *