Nike beschikt ook over ideale dames sneakers

Sneakers waren vroeger echt bedoeld als sportschoenen. Niet heel gek natuurlijk als je bedenkt dat de meest gedragen sneakers van Nike waren. Nike is natuurlijk het grootste sportmerk van de wereld. Echter, tegenwoordig is de sneaker een ‘van-alles-schoen’. Je kan sneakers dragen op het werk, in de kerk en in de club: iedereen draagt de flexibele schoen met rubberen zool.

De Nike Air Max 1 voor dames is ook razend populair. Dit model komt uit de Air Max familie en daar is het eigenlijk ook allemaal mee begonnen. Dit is een comfortabele sneaker met natuurlijk het doorzichtige element in de zool dat kenmerkend is voor de Nike Air Max 97 sneakers. De sneaker heeft een hele strakke afwerking, wellicht als je dit met je eigen ogen ziet snap je wel dat dit model nog altijd zo populair is. Sinds een paar jaar geleden heeft de Nike Air Max zich opnieuw razend populair gemaakt onder de liefhebbers. De reden waarom ze zo populair werden kwam door de nieuwe colorways van Nike.

Eigenlijk is er voor iedereen wel een soort Nike schoen. Zo heb je bijvoorbeeld ook de Air Max 90 Nikes. Dit zijn hedendaagse schoenen, die past bij zijn of haar outfit. Er zijn zelfs ook Nike Air Max 1 sneakers voor kinderen beschikbaar in de collectie. Deze sneaker is in veel verschillende kleuren beschikbaar en is per model weer afgewerkt met verschillende soorten materialen. Er zijn bijvoorbeeld modellen die volledig uit leer bestaan, maar zo bestaan er ook modellen met details van suède.

Zo heeft Nike ook andere topmodellen in haar collectie. Zo heb je bijvoorbeeld de Nike Air Max 98 die erg populair is. Dit is ook niet heel gek, want dit model lijkt namelijk heel erg op de Nike Air Max 1. Wat altijd wel kenmerkend is voor dit soort modellen is de doorzichtige elementen in de zool waardoor de technologie zichtbaar wordt. Daarnaast staan comfort en kwaliteit altijd voorop bij Nike.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *