Meer resultaten voor nederland shopping center

 
 
nederland shopping center
Mall of the Netherlands wordt het grootste winkelcentrum van Nederland.
Hier komt het grootste winkelcentrum van Nederland te liggen. En dat gaat er zo uit zien.: Het winkelcentrum Leidsenhage krijgt volgens nieuwskrant AD een totale make-over. Het oude winkelcentrum met een oppervlakte van 75.500 vierkante meter wordt uitgebreid tot een nieuw winkelcentrum van 117.000 vierkante meter. Het nieuwe winkelcentrum opent onder de naam Mall of the Netherlands. Hierin vind je 280 winkels en horecagelegenheden. Vóór, tijdens of na het winkelen een filmpje pakken? Dat kan ook in de bioscoop Kinepolis, die tien zalen heeft. Volgens de krant willen de makers van Mall of the Netherlands zich richten op een goede service. Er zijn allerlei maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat the shopping experience vlekkeloos verloopt.
8 leuke overdekte winkelcentrums om te shoppen.
Maar gelukkig zijn er genoeg leuke overdekte winkelcentrums in Nederland. Rotterdam Alexandrium Shopping Center. Alexandrium is het grootste winkelcentrum van Rotterdam en bestaat uit drie delen. In het Shopping Center kun je je helemaal uitleven en vind je de leukste winkels, van Zara en River Island tot Primark en New Yorker.
De 5 beste winkelcentra in Nederland TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten gevonden binnen 40 km van Nederland. Breid je zoekopdracht uit. Passage Den Haag. 2 van 40 Shoppen in Den Haag. Komt overeen: Winkelcentra. Designer Outlet Roermond Roermond. 1 van 2 Shoppen in Roermond. Komt overeen: Winkelcentra. City Mall Almere Almere. 1 van 2 Shoppen in Almere. Komt overeen: Winkelcentra. Alexandrium Shopping Center Rotterdam.
Mall of the Netherlands: wat kunnen we verwachten? RetailTrends.nl.
Zo uniek als het winkelcentrum moet worden, is de naam overigens niet. Want Mall of the Netherlands lost straks het Utrechtse Hoog Catharijne af als het grootste winkelcentrum van Nederland, dat door eigenaar KlÃpierre eveneens wordt gepresenteerd als, jawel, Mall of the Netherlands.
Een van de beste shopping malls in Nederland Reizigersbeoordelingen Stadshart Amstelveen TripAdvisor.
28 september 2015 beoordeeld. Een van de beste shopping malls in Nederland. Een van de beste shopping malls van Nederland, het totale winkel pakjet van Bijenkorf tot Xenos zit er en er is langs het plein een overschot aan horeca gekegdnheden.
Winkelcentrum Zuidplein Het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland.
HET GROOTSTE OVERDEKTE WINKELCENTRUM VAN NEDERLAND. Ook elke zondag; shoppen, eten en beleven! Winkelcentrum Zuidplein is in 1972 gebouwd als een van de eerste grote overdekte malls naar Amerikaans voorbeeld. Vandaag de dag ligt het winkelcentrum naast het drukste openbaar vervoer knooppunt van Zuid-Nederland en met zon 10 miljoen bezoekers per jaar van 190 nationaliteiten is het nog steeds gezellig druk op het winkelcentrum!
Shopping Centers in Nederland. Totaal winkel overzicht.
Shopping Centers in Nederland. Alles wat u wilt weten over shoppen in Nederland. Op 123 Shoppen in Nederland vindt u allerlei informatie over shoppen in Nederland. Van Openingstijden tot tips over leuke winkeltjes, die een bezoekje waard zijn. Woont u in Nederland en bent u op zoek naar Shopping Centers?
Overdekt winkelen in Nederland: hier moet je zijn! Zoover.
Wij tippen de leukste plekken om overdekt te winkelen in Nederland! Uitgebreid overdekt shoppen in Utrecht. Je hoeft het station van Utrecht niet eens uit voor het grootste overdekte winkelcentrum van de stad: Hoog Catharijne. Onlangs helemaal vernieuwd en dat is te zien! De eerst ietwat saaie hallen zijn uitgebreid en omgetoverd tot indoor winkelstraten met internationale allure. Het is een beetje een doolhof en dat maakt deze shopping mall juist zo leuk. Neem de tijd om te dwalen in de grote hallen en je komt de leukste winkels tegen. Van kleding en woonzaken tot leuke eettentjes en pop-up stores. Heb je geluk en breekt de zon toch door, dan ben je zo in de historische binnenstad. Waar je trouwens ook de leukste hotels vindt. Bijvoorbeeld Hotel Apollo City Center Zoover score: 7.7.
ROERCENTER Hier begint winkelen in Roermond!
Ook treft u in ons winkelcentrum de enige stadssupermarkt aan en kunt u in een historische ambiance genieten van een heerlijk kopje koffie of lunch. Natuurlijk is parkeren in ons shoppingcenter geen probleem en is er ook gedacht aan een toiletruimte.

Contacteer ons